OnlineDiscoWinkel.nl
OnlineDiscoWinkel.nl
Hoofdpagina |  Inloggen
Twitter
Onlinediscowinkel
Grote display met LinkRay-technologie - TH-70SF2H
Grote display met LinkRay-technologie - TH-70SF2H
grotere afbeelding


€ 5.699,10
Inclusief 21% BTW
€ 4.710,00 excl. BTW


  Artikelnummer: TH-70SF2H

Bezoek de Pro Shop
Bezoek de Pro Shop
     
  Stuur digitale inhoud via ledlicht naar smartphones - ideaal voor informatievoorziening in transport, detailhandel, dienstverlening en tentoonstellingen

70 inch, 700 cd/m2, 18,6 mm (R/L) - 23,6 mm (T/B) randbreedte
Hoge helderheid en betrouwbaarheid maken ononderbroken 24/7-gebruik mogelijk in felverlichte omgevingen
Dankzij de ingebouwde LinkRay-transmissiefunctie kan met behulp van een app digitale informatie naar smartphones worden verzonden
Systeemuitbreidingsmogelijkheden: USB-mediaspeler en DIGITAL LINK-functies voor eenvoudige configuratie en lage systeemkosten
Verticale, horizontale of gekantelde installaties mogelijk

Ideaal voor indringende informatievoorziening binnen

Onze nieuwste Full HD-display is leverbaar in twee formaten (70 inch - 80 inch) met een helderheid van 7000 cd/m2 voor comfortabel kijkgenot in felverlichte ruimtes, wat ze ideaal maakt voor uiteenlopende toepassingen voor informatievoorziening voor binnen.

Energiezuinige E-LED-achtergrondverlichting

De E-LED-achtergrondverlichting is zeer energiezuinig zodat de schermen zonder hoge kosten de hele dag aan kunnen staan: perfect voor bewegwijzering in gebouwen, bewaking of belangrijke informatie buiten openingstijden.

Eenvoudige installatie – met tijdbesparende instellingen

De kopieerfunctie vermindert de installatietijd van meerdere units. Sla de instellingen van het ene scherm op en kopieer deze rechtstreeks via USB of LAN to Slave Displays naar andere schermen. Ondersteunt CEC Over HDMI® voor gesynchroniseerd in-/uitschakelen.

Geweldig voor grote en kleine ruimtes De SF2H-serie kan horizontaal, verticaal of gekanteld worden geďnstalleerd en heeft een design met een smalle rand waardoor het zichtbare scherm in kleinere ruimtes optimaal wordt benut. In grote ruimtes kunnen via Digital Link video, audio en besturingssignalen over een afstand tot 150 meter worden verzonden, zodat u heel veel installatie-opties hebt en kosten voor kabels bespaart.

Lever inhoud met de snelheid van het licht

Met LinkRayTM-connectiviteit wordt mobiele inhoud rechtstreeks op gewone smartphones geleverd. Uw publiek kan snel, gemakkelijk en veilig verbinding maken voor een snelle en intuďtieve ervaring die uw boodschap verbetert en versterkt.

Eenvoudige informatievoorziening zonder settopbox

U kunt snel en eenvoudig opgeslagen inhoud afspelen: gebruik een USB-stick om stilstaand en bewegend beeld weer te geven.

Betrouwbaar, foutloos scherm

Energiezuinige en uiterst betrouwbare schermen voor continu gebruik van 24 uur; de failover- en failbackfunctie zorgen dat uw beeld zelfs getoond blijft worden als het signaal wordt onderbroken. Als er geen signaal is, schakelt het scherm over naar een back-upsignaal en schakelt terug naar het hoofdsignaal wanneer het weer werkt.

Ontdek problemen voordat ze gebeuren
Compatibel met "Early Warning-software" voor preventief onderhoud

De SF2H-serie ondersteunt Early Warning-software (optioneel: ET-SWA100), die de status bewaakt van apparaten (projectors of flatpanel-schermen) die zijn aangesloten op een intranet, apparaatuitval rapporteert en vroegtijdig waarschuwt bij constatering van op handen zijnde afwijkingen, nadat installatie op de pc is voltooid. De status van schermen in een intranet wordt gevolgd en problemen worden voorspeld, het optreden van andere problemen wordt geconstateerd en er wordt melding gedaan aan de gebruiker.

* Bij gebruik van deze software worden storingen niet op alle apparaten van tevoren gedetecteerd.

Multi Monitoring & Control-software

Met de Multi Monitoring & Control-software (gratis) kunt u apparaten in groepen beheren. Met deze gratis Panasonic-software kunt u maximaal 2048 apparaten via een netwerk bewaken en besturen vanaf één pc. Als bewakingsfunctie kan de status van meerdere apparaten vermeld worden in groepen, waarna gedetailleerde informatie over elk apparaat afzonderlijk kan worden weergegeven. Als besturingsfunctie kunnen besturingsopdrachten zoals AAN/UIT, het wisselen van ingang en de invoer van opdrachten worden uitgevoerd. Ook kan een planningsfunctie worden gebruikt.
 
     
 
Tell a friend
Aanbiedingen
Geen Keurmerk
Pro-Shop
 
JBL
RCF
SLV
Tasker
Dateq
Denon
dB Technologies
ElectroVoice
Qmaxz
Decksaver
Martin
Pioneer
Samson
JB Systems
Crest
Allen & Heath
Synq
American DJ
Neutrik
HK
Peavey
Numark
Slappa
ProDJUser
Auralex
Behringer
Ultrasone
HHB
Sennheiser
Cloud
KenM
Panasonic
DTC
Optogate
VMB
SGM
Shure
Tascam
Powersoft
Rodec
Reloop DJ
Vestax
SE
Marantz
UDG
Fantek