OnlineDiscoWinkel.nl
OnlineDiscoWinkel.nl
Hoofdpagina |  Inloggen
Twitter
Onlinediscowinkel
TH-55LFV70 Een videowall met supersmalle verbindingen
TH-55LFV70 Een videowall met supersmalle verbindingen
grotere afbeelding


€ 4.356,00
Inclusief 21% BTW
€ 3.600,00 excl. BTW


  Artikelnummer: TH-55LFV70

Bezoek de Pro Shop
Bezoek de Pro Shop
     
  Een videowall met supersmalle verbindingen zorgt voor een flexibele installatie en een hoge betrouwbaarheid

Beeld-, geluid- en besturingssignalen kunnen verstuurd worden via een keten ("daisy chain") met DIGITAL LINK-kabels

De terminalkaart voor de LFV70-serie is uitgerust met een DIGITAL LINK-uitgang. Beeld-, geluid- en besturingssignalen worden gecombineerd in één DIGITAL LINK-signaal en kunnen worden overgedragen via een "daisy chain"-verbinding.
Hierdoor kunnen meerdere schermen tegelijk geconfigureerd worden via enkel displays en videobronnen en wordt een videosplitter of ander apparaat overbodig. De simpele bekabeling maakt het opzetten en de bediening van het systeem met meerdere schermen nog eens extra eenvoudig

Failover- en Failback-functies bieden ondersteuning bij noodsituaties

Het systeem schakelt onmiddellijk over naar alternatieve signalen als de primaire beeld- en geluidssignalen worden onderbroken.

De LFV70-serie is uitgerust met ingangen voor telkens twee DVI-D, HDMI, DisplayPort, DIGITAL LINK en USB.
Dat maakt het systeem uitstekend geschikt voor gevoelige controle- en bewakingscentra.
Het beeld verdwijnt als het primaire weergavesignaal wordt onderbroken.

Het beeld verdwijnt niet als het primaire weergavesignaal wordt onderbroken. Het systeem schakelt over naar een back-upsignaal.

Eenvoudige installatie dankzij speciaal frame

Het optionele installatieframe maakt het een pak eenvoudiger om een videowall op te zetten. Er zijn geen gecompliceerde afstellingen nodig op het scherm te positioneren en eventuele verschillen tussen installateurs worden gecompenseerd. Het frame werkt ook tijd- en kostenbesparend.

Er kunnen afwijkingen in de videowall optreden als de omlijsting niet correct verticaal en horizontaal werd uitgelijnd en de oppervlakken niet goed werden afgesteld. Dankzij het stevige frame gaat het opzetten gemakkelijk en snel. Met de uitlijnmagneten kunnen de oppervlakken gemakkelijk worden aangepast. Het frame maakt het ook eenvoudiger om de schermen voor onderhoud weg te nemen.

Eenvoudig gesynchroniseerd afspelen via USB

USB-geheugensticks met stilstaande beelden kunnen gemakkelijk worden aangesloten op een 2x2-opstelling voor een gesynchroniseerde 4K-weergave. Hoge betrouwbaarheid maakt continu (24/7) gebruik en portretopstelling mogelijk

Dankzij het gebruik van een bijzonder duurzaam scherm en elektronische onderdelen is continu (24/7) gebruik mogelijk, wat de opstelling uiterst geschikt maakt voor gebruik op openbare plaatsen, in controleruimtes enz. Een ingebouwde koelventilator werkt automatisch (indien ingesteld op Auto), afhankelijk van de temperatuur.Dat voorkomt oververhitting van de bovenste schermen in een opstelling met meerdere schermen. Deze kunnen sneller oververhit raken.

De TH-55LFV70 kan zowel horizontaal als verticaal geďnstalleerd worden, zonder gevolgen voor de levensduur van het paneel en dus ook voor de TCO.

*Bij langdurig gebruik is het aan te raden om bewegende beelden weer te geven. Er kan beeldretentie optreden als een stilstaand beeld gedurende lange tijd wordt weergegeven. Beeldretentie kan geleidelijk verdwijnen als bewegende beelden worden geprojecteerd.

Kalibratiefuncties ondersteunen de opstelling met meerdere schermen Nieuwe kalibratiesoftware

Na verloop van tijd kunnen bij een opstelling met meerdere schermen kleurverschillen optreden tussen de verschillende schermen. Deze nieuwe kalibratiesoftware is compatibel met sensoren die worden verkocht door verschillende leveranciers. Dankzij de software kunnen kleuren aangepast worden met de bestaande kalibratiesensor.

Pre-kalibratie

Bij de LFV70-serie wordt de kleur aangepast als de toestellen de fabriek verlaten. Bij het installeren zijn er dus geen aanpassingen meer nodig, waardoor het veel minder lang duurt om een opstelling met meerdere schermen op te zetten. Kleurverschillen tussen de schermen worden ook onderdrukt zodat natuurgetrouwe beelden kunnen worden weergegeven.

*In sommige gevallen is het nodig om bij de installatie van een opstelling met meerdere schermen visuele aanpassingen door te voeren.

Een supersmalle omlijsting voor naadloze grote schermen

Dankzij de supersmalle omlijsting zijn de verbindingen bij videowanden slechts 3,5 mm breed.Zelfs bij grote schermconfiguraties zijn de schermranden nauwelijks zichtbaar waardoor de beelden krachtig en natuurlijk worden weergegeven.
 
     
 
Tell a friend
Aanbiedingen
Geen Keurmerk
Pro-Shop
 
JBL
RCF
SLV
Tasker
Dateq
Denon
dB Technologies
ElectroVoice
Qmaxz
Decksaver
Martin
Pioneer
Samson
JB Systems
Crest
Allen & Heath
Synq
American DJ
Neutrik
HK
Peavey
Numark
Slappa
ProDJUser
Auralex
Behringer
Ultrasone
HHB
Sennheiser
Cloud
KenM
Panasonic
DTC
Optogate
VMB
SGM
Shure
Tascam
Powersoft
Rodec
Reloop DJ
Vestax
SE
Marantz
UDG
Fantek