OnlineDiscoWinkel.nl
OnlineDiscoWinkel.nl
Hoofdpagina |  Inloggen
Twitter
Onlinediscowinkel
Videowanddisplay met ultradunne rand van 1,8 mm - TH-55VF1H
Videowanddisplay met ultradunne rand van 1,8 mm - TH-55VF1H
grotere afbeelding


€ 5.699,10
Inclusief 21% BTW
€ 4.710,00 excl. BTW


  Artikelnummer: TH-55VF1H

Bezoek de Pro Shop
Bezoek de Pro Shop
     
  Ultradunne videowall display

Frameloze D-LED-BACKLIGHT van 55 inch, 700 cd/m2, 1,8 mm van rand tot rand

Een supersmal frame voor optimale toepassingen met meerdere schermen

Ideaal voor heldere locaties dankzij de brede kleurkijkhoek van 700 cd/m2

Robuuste failover- en failbackfunctie met vereenvoudigde workflowoplossing

Smalle rand voor naadloze videowanden

Dankzij de smalle frames van de lcd-videowanden van Panasonic is de afstand van rand tot rand nog maar een bijna onzichtbare 1,8 mm*. Zelfs van dichtbij zijn de schermranden nauwelijks te onderscheiden, zodat spectaculaire grote beelden ontstaan.

* Rand-tot-rand-afstand is de gecombineerde breedte van boven- en onderrand (of linker- en rechterrand) van aan elkaar grenzende displays in een videowandconfiguratie. De ruimte tussen displays wordt niet meegeteld.

Videowanddisplay met ultradunne rand van Panasonic

IPS-paneel voor betere weergave buiten de zichtas Dankzij IPS-paneeltechnologie (In-Plane Switching) met hoge resolutie blijven de beelden op het scherm ook goed zichtbaar als er vanuit een schuine hoek naar wordt gekeken. Dat is essentieel voor signaleringstoepassingen en voor controlekamers, waar de zichtbaarheid altijd goed moet zijn.

AG-oppervlaktebehandeling (Anti-Glare)

De AG-laag op de displays van de lcd-videowanden verstrooit natuurlijk licht en kunstlicht, zodat de zichtbaarheid beter wordt. De AG-behandeling verbetert vooral ook de duidelijkheid van het scherm in beveiligingsruimtes en openbare voorzieningen.

Vermijd uitval en optimaliseer efficiëntie

Optionele ET-SWA100-serie* Met Early Warning-software worden alle weergaveapparaten via het netwerk bewaakt. Beheerders kunnen de status van apparaten in real-time bewaken en de gebruikshistorie bekijken, en krijgen meldingen als er afwijkende situaties worden gedetecteerd. De bewaking van servers waarop deze software is geïnstalleerd, kan via een browser worden bekeken op een tablet of notebook-pc. Met deze software blijft niet alleen de uitval tot een minimum beperkt, maar zijn er ook minder overbodige bezoeken aan externe displaylocaties. Zo worden servicetijd en -kosten bespaard.

* Achtervoegsel voor onderdeelnummer varieert afhankelijk van het type licentie. Niet alle mogelijke apparaatstoringen kunnen worden voorspeld. Ga voor meer informatie over Early Warning-software en een gratis proefperiode van 90 dagen* voor de software naar http://panasonic.net/prodisplays/products/et-swa100/ * Beschikbaar voor softwareversie 2.1 en hoger.

DIGITAL LINK voor eenvoudigere installaties tegen lagere kosten

De DIGITAL LINK-verbinding op VH1H-displays, die is gebaseerd op de HDBaseT™-technologie, ondersteunt de overdracht van audio-, video- en besturingssignalen over lange afstanden en kan ook worden gebruikt om meerdere displays via één kabel serieel aan te sluiten. Hierdoor zijn geen videosplitters en andere routingapparaten meer nodig.

Opmerking: CAT5e STP-kabel of hoger vereist.

Precisiesysteem voor de montage van videowanden

De optionele installatiebeugel maakt het opzetten van een spectaculaire videowand relatief snel en moeiteloos. De stevige beugel bespaart niet alleen tijd en arbeidskosten, maar voorkomt dankzij het gebruik van een automatisch magneetsysteem ook mogelijke ongelijke uitlijning van de panelen.

De Panasonic lcd-videowandserie heeft optionele beschermframes voor extra bescherming tegen vallen en stoten.

Beheersoftware voor videowanden en upgradekit voor automatische display-afstelling

De gratis Video Wall Manager-software van Panasonic kan worden gebruikt voor displays uit de LCD Video Wall-serie. Met deze software kunt u de kleuren van een display kalibreren met een kleursensor, display-instellingen aanpassen en gegevens via een pc besturen en beheren. Met een software-upgrade via de optionele TY-VUK10-upgradekit voor automatische display-afstelling kunnen de helderheid en kleur van meerdere displays automatisch worden gekalibreerd met een compatibele camera (Nikon D5200/D5300/D5500)*.
 
     
 
Tell a friend
Aanbiedingen
Geen Keurmerk
Pro-Shop
 
JBL
RCF
SLV
Tasker
Dateq
Denon
dB Technologies
ElectroVoice
Qmaxz
Decksaver
Martin
Pioneer
Samson
JB Systems
Crest
Allen & Heath
Synq
American DJ
Neutrik
HK
Peavey
Numark
Slappa
ProDJUser
Auralex
Behringer
Ultrasone
HHB
Sennheiser
Cloud
KenM
Panasonic
DTC
Optogate
VMB
SGM
Shure
Tascam
Powersoft
Rodec
Reloop DJ
Vestax
SE
Marantz
UDG
Fantek