OnlineDiscoWinkel.nl
OnlineDiscoWinkel.nl
Hoofdpagina |  Inloggen
Twitter
Onlinediscowinkel
TH-98LQ70L - De grote 4K-display van Panasonic
TH-98LQ70L - De grote 4K-display van Panasonic
grotere afbeelding


€ 18.416,20
Inclusief 21% BTW
€ 15.220,00 excl. BTW


  Artikelnummer: TH-98LQ70L

Bezoek de Pro Shop
Bezoek de Pro Shop
     
  Lichte versie biedt uitstekende mobiliteit voor professioneel gebruik

Zelfs in de zwaarste omstandigheden levert Panasonic een langere gebruiksduur, met een uitstekend beeld van ultrahoge resolutie dat ook helder en fris is. De display van 4K-kwaliteit zorgt er voor dat het beeld voortdurend uiterst gedetailleerd is, met prachtige beelden op een groot scherm die dynamisch geschaald kunnen worden. Zelfs kleine lettertjes en patronen worden scherp en zeer helder gereproduceerd.

Veelzijdige displays voor al uw behoeften

Panasonic heeft 2 verschillende varianten van de grote 4K-displays: de LQ70-serie met beschermend glas die is ontworpen voor gebruik in vaste installaties waarbij het product zich in een openbare ruimte bevindt waar er op zou kunnen worden geslagen. De LQ70L-serie, met een beschermende glaslaag, is lichter en heeft een hogere waargenomen helderheid, wat voornamelijk interessant is voor de AV-verhuursector.

Portretmogelijkheden

Als de 4K-displays verticaal worden geïnstalleerd, kunnen mensen er haast levensgroot op worden weergegeven. Deze stand is ook ideaal voor digitale borden, omdat de patronen en kleuren van de kleding en accessoires van modellen er getrouw op worden gereproduceerd. Dat helpt bij het behouden van een sterk imago van een merk. Verticale installatie heeft geen effecten op de levensduur van het paneel.

De eerste duurzame 4K-display zonder glas van Panasonic

De LQ70L-serie is een lichtere versie van de 4K-flatpaneldisplay van Panasonic. 22% lichter met slechts 105 kg (98 inch) of 84 kg (84 inch), en met een speciale frameconstructie die perfect is voor verhuur- en podiabedrijven, toepassingen voor controlekamers en vergaderruimtes.

De LQ70L-serie heeft een Ultra HD-beeldkwaliteit, is zeer betrouwbaar en kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Ze kunnen ook zonder gevolgen voor de levensduur van de lamp verticaal worden geïnstalleerd, waardoor ze uiterst flexibel kunnen worden ingezet. De LQ-serie is erg geschikt voor verhuur waarbij het scherm veelvuldig wordt getransporteerd en geïnstalleerd.

Hoge betrouwbaarheid maakt continu (24/7) gebruik mogelijk

De LQ-serie is niet alleen schokbestendig, de beeldschermen kunnen ook continu (24/7) worden ingezet. De schermen zijn betrouwbaar voor gebruik in publieke ruimtes waar veel mensen samenkomen, zoals treinstations, luchthavens en winkelcentra, en voor installatie in controlekamers. Ze zijn ook uitgerust met verschillende ingangen/uitgangen voor veelzijdige toepassingen.

*Bij langdurig gebruik is het aan te raden om bewegende beelden te projecteren. Er kan beeldretentie optreden als een stilstaand beeld gedurende lange tijd wordt geprojecteerd. Beeldretentie kan geleidelijk verdwijnen als bewegende beelden worden weergegeven.

Uitstekende 4K-beeldkwaliteit

Adembenemende Panasonic 4K-kwaliteit tot in de kleinste details De hoge resolutie van de LQ-serie zorgt met ca. 8.290.000 pixels, of ongeveer vier keer het aantal pixels van een Full-HD scherm, voor uiterst gedetailleerde beelden. Deze dynamische grote beeldschermen projecteren levensechte beelden. Met hun optimale kijkafstand van 1,5 keer de hoogte van het scherm zijn ze een uitstekende keuze voor vergaderzalen, waar beelden vaak van dichtbij worden bekeken, en om indrukwekkende sfeerbeelden te creëren voor informatieborden die gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers zullen trekken.

*Een comfortabele kijkafstand is afhankelijk van het type beeld, de kijkomgeving en de fysieke toestand van de kijker.

Vergelijking optimale kijkafstand
TH-98LQ70: 1.288 mm x 1,5 = 1.932 mm
TH-103PF12: 1.419 mm x 3 = 4.257 mm

Niet-4K-bronnen worden ook prachtig weergegeven

De Image Enhancement-technologie geeft ook Full-HD beelden en PC-signalen extreem scherp weer. Het converteert niet-4K-bronnen op tot een hoge beeldkwaliteit. Bewegende beelden, die voorheen moeilijk te compenseren waren, worden nu ook gelijkmatig en helder weergegeven.

Flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden

Flexibele installatie dankzij gemakkelijk te gebruiken randapparatuur

De schroefgaten en de installatieposities voor de LQ-serie komen overeen met die van eerdere grote plasmaschermen van Panasonic. Randapparatuur, ook gefabriceerd door derden, kunnen zonder problemen worden gebruikt. U bespaart tijd en kosten want bij het vervangen van een plasmascherm kunt u de bestaande beugels opnieuw gebruiken.

Nieuwe sleuf* voor veelzijdige 4K-ingang

Een nieuwe sleuf maakt het mogelijk om de interface eenvoudig te wijzigen naargelang van het gebruik. In de toekomst zal een 4K-interface beschikbaar zijn. Dankzij aanpasbare interfaces kunnen bedrijfstoepassingen gemakkelijk worden uitgebreid.

*3G-SDI wordt ondersteund door een optionele terminalkaart.

Vier video-indelingen op één scherm

Op één scherm kunnen vier verschillende videoformaatsignalen worden weergegeven. Op de veelzijdige standaardterminals kunnen vier beelden gemakkelijk op één scherm worden weergegeven.

*Er zijn enkele beperkingen wat betreft de ingangssignalen en schermweergaven.
 
     
 
Tell a friend
Aanbiedingen
Geen Keurmerk
Pro-Shop
 
JBL
RCF
SLV
Tasker
Dateq
Denon
dB Technologies
ElectroVoice
Qmaxz
Decksaver
Martin
Pioneer
Samson
JB Systems
Crest
Allen & Heath
Synq
American DJ
Neutrik
HK
Peavey
Numark
Slappa
ProDJUser
Auralex
Behringer
Ultrasone
HHB
Sennheiser
Cloud
KenM
Panasonic
DTC
Optogate
VMB
SGM
Shure
Tascam
Powersoft
Rodec
Reloop DJ
Vestax
SE
Marantz
UDG
Fantek