OnlineDiscoWinkel.nl
OnlineDiscoWinkel.nl
Hoofdpagina |  Inloggen
Twitter
Onlinediscowinkel
TH-65BF1 flatpanel met touchscreen en led-backlight
TH-65BF1 flatpanel met touchscreen en led-backlight
grotere afbeelding


€ 5.190,90
Inclusief 21% BTW
€ 4.290,00 excl. BTW


  Artikelnummer: TH-65BF1

Bezoek de Pro Shop
Bezoek de Pro Shop
     
  Interactieve flatpanel met touchscreen en led-backlight

Voorzien van alle benodigde professionele functies voor efficiënt samenwerken en leren, inclusief draadloze ondersteuning voor vrijwel alle apparaten

TH-80BF1
Schermafmeting 80-inch
Helderheid 350 cd/m2
Lcd-paneel VA-paneel / E-LED

TH-65BF1
Schermafmeting 65-inch
Helderheid 350 cd/m2
Lcd-paneel VA-paneel / E-LED

TH-50BF1
Schermafmeting 50-inch
Helderheid 350 cd/m2
Lcd-paneel VA-paneel / E-LED

Aansluiten. Maken. Delen. Een kant-en-klare display die het beste uit mensen haalt.

Gebruik het toolpalet om uit de vrije hand op uw document te schrijven en tekenen. Sla het op in het geheugen of verzend het rechtstreeks vanaf de display via e-mail. Inclusief styluspennen en gum waarmee u net zoals op een whiteboard veel tekst kunt schrijven.

Menubalk op het scherm waarmee u de controle behoudt

Raak uw publiek – en uw geduld – niet kwijt terwijl u in eindeloze menu's zoekt naar inhoud of functies. Met de BF1-serie hebt u alles bij de hand in een onopvallend menu onderaan op het scherm, waarmee u rechtstreeks toegang hebt tot brongegevens, whiteboardtools en andere functies die u vaak gebruikt. Zelfs onder druk blijft u professioneel.

Gebruikersvriendelijke menubalk

Veelgebruikte functies zoals invoerselectie, penfunctie, vergroten en volumeregeling vindt u in de menubalk. Geef gedetailleerde informatie weer of verberg die juist voor ongestoorde weergave op een volledig scherm.

Snel uiteenlopende apparaten aansluiten en schakelen tussen bronnen U kunt maximaal vier veelgebruikte ingangsbronnen op naam toewijzen in de menubalk en zo eenvoudig schakelen. Dankzij de soepele bediening zonder afstandsbediening kunt u zich richten op het maken van een creatieve presentatie.

Draadloze ondersteuning voor vrijwel alle apparaten

USB-inhoud meteen weergeven

Het weergeven van Full HD-video, stilstaande beelden en digitale documenten vanaf USB-opslagapparaten kan niet eenvoudiger. Sluit een USB-stick aan op de USB-poort en begin uw presentatie. U hebt geen pc nodig. Via de Memory Viewer-app kunt u afbeeldingen (JPEG, BMP) en video* (WMV, AVI, MOV, MP4, MPG) selecteren uit handige miniatuurvoorbeelden.

Eenvoudig opslaan en delen

Produceer tot aan 100 pagina's*1 werk op het whiteboard en sla die als JPEG-afbeeldingsbestanden op in het geïntegreerde geheugen*2 of op een USB-stick. U kunt ook gegevens uit het interne geheugen naar een USB-station kopiëren of uw pagina's rechtstreeks als afbeeldingsbestanden vanaf het scherm via e-mail verzenden*3. Zo houdt u eenvoudig iedereen op de hoogte.

*1 Als instelling voor geïntegreerd geheugen ON is. Bij grote afzonderlijke bestanden kunnen mogelijk minder pagina's worden opgeslagen. *2 Inclusief ON/OFF voor geïntegreerd geheugen. Als OFF is geselecteerd, kan er slechts één whiteboardpagina worden gemaakt. *3 Verzenden alleen mogelijk in JPEG-indeling.

Draadloze Panasonic-oplossing

Draadloos beheer van Panasonic

Snelle en stabiele draadloze verbinding
Sluit 4 of 16 pc's aan in de Multi-Live-modus
Gratis te downloaden vanaf onze wereldwijde website

Eenvoudige draadloze stick ET-UW100

Zelfstandige Easy Wireless-stick kan worden aangesloten op de USB-poort van een pc
Zorgt voor internettoegang bij draadloos gebruik
Draadloze Panasonic-apps

Speciale draadloze apps voor iOS en Android™
Verbinding in minder stappen
Uitgebreide mediacompatibiliteit en functionaliteit
Gratis te downloaden via App Store (iOS) of Google Play (Android™).

Multi-Live-modus

Apps voor pc, iOS, Android™ en Easy Wireless-stick hebben de Multi-Live-modus. Met deze functie kunnen media van maximaal 16 verschillende media worden weergegeven in een configuratie met een gesplitst scherm (4 of 16 vensters). U kunt ook inhoud van één pc verzenden naar maximaal acht projectoren of displays.

* Met de instelling [Simple], [S-DIRECT] of [M-DIRECT] voor uw display kunt u maximaal 10 pc's tegelijk aansluiten in de Multi-Live-modus.

Vereenvoudigde Digital Link-aansluiting

DIGITAL LINK ondersteunt overdracht van niet-gecomprimeerde Full HD-video, audio en besturingssignalen via één STP-kabel van CAT 5e of hoger voor afstanden tot 100 m. Sluit al uw bronapparaten aan op een optionele DIGITAL LINK-switcher (ET-YFB200G)/digitale interfacebox (ET-YFB100G) zodat u nog maar één kabel nodig hebt voor de koppeling met uw display. Dat maakt de installatie eenvoudiger en u bespaart bekabelingskosten.

Opmerking: Long Reach-modus op ET-YFB200G wordt niet ondersteund.

Sluit een tweede display aan

Met een VGA-kabel kunt u inhoud overnemen* op een tweede display of projector – zelfs de opmerkingen die u tijdens uw presentatie nog toevoegt aan documenten, afbeeldingen of video. De mogelijkheid om twee displays te gebruiken maakt de BF1-serie ideaal voor gebruik op grote locaties. Ondersteunde ingangsbronnen zijn o.a. HDMI, DVI, pc, Memory Viewer en whiteboard.

* Ondersteunt alleen 1080/60p-signaal

Beschermend glas en AG-schermoppervlak voor duidelijke weergave Beschermend glas biedt extra veiligheid bij harde stoten. Dat is van onschatbare waarde in drukke omgevingen, zoals in vergaderruimtes, klaslokalen en openbare ruimtes. De verbeterde AG-schermbehandeling (Anti-Glare) vermindert de schittering van gereflecteerd licht van plafondverlichting en verbetert de algemene zichtbaarheid.
 
     
 
Tell a friend
Aanbiedingen
Geen Keurmerk
Pro-Shop
 
JBL
RCF
SLV
Tasker
Dateq
Denon
dB Technologies
ElectroVoice
Qmaxz
Decksaver
Martin
Pioneer
Samson
JB Systems
Crest
Allen & Heath
Synq
American DJ
Neutrik
HK
Peavey
Numark
Slappa
ProDJUser
Auralex
Behringer
Ultrasone
HHB
Sennheiser
Cloud
KenM
Panasonic
DTC
Optogate
VMB
SGM
Shure
Tascam
Powersoft
Rodec
Reloop DJ
Vestax
SE
Marantz
UDG
Fantek