OnlineDiscoWinkel.nl
OnlineDiscoWinkel.nl
Hoofdpagina |  Inloggen
Twitter
Onlinediscowinkel
TH-49AF1-SST - Interactief scherm
TH-49AF1-SST - Interactief scherm
grotere afbeelding


€ 4.392,30
Inclusief 21% BTW
€ 3.630,00 excl. BTW


  Artikelnummer: TH-49AF1-SST

Bezoek de Pro Shop
Bezoek de Pro Shop
     
  Met ShadowSense multitouch – robuuste, nauwkeurige, interactieve displays, perfect openbare informatievoorziening

TH-55AF1-SST
SCHERMAFMETING 55 inch (1.387 mm)
HELDERHEID 500 cd/m²
LCD-SCHERM IPS/E-Led

TH-49AF1-SST
SCHERMAFMETING 49 inch (1.232 mm)
HELDERHEID 500 cd/m²
LCD-SCHERM IPS/E-Led

TH-42AF1-SST
SCHERMAFMETING 42 inch (1.064 mm)
HELDERHEID 500 cd/m²
LCD-SCHERM IPS/E-Led

Hoge aanraak- of Touch-nauwkeurigheid
Korte responstijd
Robuust en betrouwbaar
Gebruiksvriendelijk
OpenPort PLATFORM voor eenvoudig beheer

Uiterst nauwkeurig en snel reagerend

De AF1-SST-serie interactieve displays maakt gebruik van ShadowSense™-technologie voor een hoge aanraaknauwkeurigheid en een snelle responstijd. De technologie is gebaseerd op sensoren die de schaduw van een voorwerp detecteren en aan de hand daarvan de exacte locatie bepalen. De displays kunnen automatisch invoermiddelen, zoals een vingertop, stylus of vlakgom, detecteren en hiertussen schakelen; onbedoelde aanrakingen kunnen zelfs worden herkend en genegeerd.

Ingebouwde betrouwbaarheid

Zowel de hardware als de software is gemaakt voor betrouwbaarheid. Dat maakt deze schermen perfect voor elektronische borden en informatievoorziening op openbare plaatsen. Gemaakt van 4 mm dik veiligheidsglas, zijn de touchscreens stevig en goed bestand tegen vuil en voorwerpen die de sensoren blokkeren. De schermen zijn bedoeld voor ononderbroken 24/7 gebruik. U kunt ervoor kiezen software te installeren die vroegtijdig een melding geeft als er ongewone zaken worden geconstateerd.

Intuïtief en gebruikersvriendelijk

De AF1-SST-serie is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De nauwkeurige touchscreen-technologie werkt zelfs in helder verlichte omgevingen, terwijl de eigen helderheid van 500 cd/m² en de brede zichthoek van het IPS-paneel het scherm zeer goed leesbaar maken. Het stevige glas heeft tevens een glad antireflectieoppervlak waarop u makkelijk kunt tekenen en schrijven.

Flexibele formaten

De touchscreens zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 42 inch, 49 inch en 55 inch De schermen kunnen staand of liggend worden gemonteerd, voor flexibiliteit bij het creëren van zelfbedieningskiosks en POS-displays.

Gestroomlijnd met OpenPort PLATFORM

Omdat de AF1-SST-serie werkt met het OpenPort PLATFORM, ons eigen besturingssysteem op basis van Android met geïntegreerd SoC (System-on-a-Chip), is er geen externe computer nodig. Dankzij de aanraaknavigatie kunt u de inhoud ook beheren door het scherm zelf aan te raken. U heeft dus ook geen toetsenbord of muis meer nodig. Het OpenPort PLATFORM biedt toegang tot een groot aantal voorzieningen, zoals een ingebouwde mediaspeler waarop een steeds groter aantal CMS-apps voor informatievoorziening draait. Hierdoor zijn deze schermen heel eenvoudig te installeren en te beheren.

Eenvoudig te installeren en te beheren

Dankzij het OpenPort PLATFORM zijn deze schermen wifi-compatibel. Het is dus niet alleen heel eenvoudig om ze met internet te verbinden, u kunt de schermen ook gebruiken op plaatsen waar een netwerkkabel niet kan komen. U kunt ze bovendien op afstand beheren met behulp van uw CMS-app of de Multi Monitoring and Control Software van Panasonic. Omdat de schermen verbonden zijn met de cloud, is het makkelijker om updates te installeren en de schermen te beheren. Dat leidt op zijn beurt weer tot lagere kosten.
 
     
 
Tell a friend
Aanbiedingen
Geen Keurmerk
Pro-Shop
 
JBL
RCF
SLV
Tasker
Dateq
Denon
dB Technologies
ElectroVoice
Qmaxz
Decksaver
Martin
Pioneer
Samson
JB Systems
Crest
Allen & Heath
Synq
American DJ
Neutrik
HK
Peavey
Numark
Slappa
ProDJUser
Auralex
Behringer
Ultrasone
HHB
Sennheiser
Cloud
KenM
Panasonic
DTC
Optogate
VMB
SGM
Shure
Tascam
Powersoft
Rodec
Reloop DJ
Vestax
SE
Marantz
UDG
Fantek