OnlineDiscoWinkel.nl
OnlineDiscoWinkel.nl
Hoofdpagina |  Inloggen
Twitter
Onlinediscowinkel
PT-VW355N Draagbare draadloze lcd-projector
PT-VW355N  Draagbare draadloze lcd-projector
grotere afbeelding


€ 1.369,72
Inclusief 21% BTW
€ 1.132,00 excl. BTW


  Artikelnummer: PT-VW355N

Bezoek de Pro Shop
Bezoek de Pro Shop
     
  Draagbare projectoren van Panasonic een 'wereldprimeur'

De compacte PT-VW350-serie van Panasonic bestaat uit de lichtste en kleinste lcd-projectoren in de 4000-lumenklasse, met de mogelijkheid van draadloos spiegelen van pc en Android™-apparaten.

De draagbare projectoren uit deze serie beschikken over een indrukwekkende contrastverhouding van 10.000:1 en dankzij een innovatief koelsysteem zijn ze de lichtste in hun klasse, met een gewicht van slechts 3,3 kg (3,4 kg voor netwerkmodellen).

Niet alleen zijn de helderheid en het contrast ongeëvenaard ten opzichte van oudere modellen, ook de totale gebruikskosten zijn verlaagd doordat het lampvervangingsinterval is verlengd tot 5000 uur (7000 uur bij gebruik van de Eco-modus).

Samen met de verbeterde Miracast-verbinding voor Android-apparaten en eigen apps voor iOS, Android™ en pc, zorgen deze draadloze oplossingen voor vrije samenwerking en communicatie op kantoor en in het onderwijs.

Alle modellen hebben een HDMI-ingang, monitoruitgang en twee D-sub-ingangen, alsmede een ingebouwde 10-W luidspreker. Bij de netwerkvarianten kan een geheugenviewer worden toegevoegd voor eenvoudige mediaweergave via een USB-stick.

De serie van vier modellen bestaat uit de PT-VW355N (WXGA, 4000 lm), de PT-VX425N (XGA, 4500 lm) en twee niet-netwerkmodellen, de PT-VW350 (WXGA, 4000 lm) en de PT-VX420 (XGA, 4500 lm), beide met dezelfde basisspecificaties.
 
     
 
Tell a friend
Aanbiedingen
Geen Keurmerk
Pro-Shop
 
JBL
RCF
SLV
Tasker
Dateq
Denon
dB Technologies
ElectroVoice
Qmaxz
Decksaver
Martin
Pioneer
Samson
JB Systems
Crest
Allen & Heath
Synq
American DJ
Neutrik
HK
Peavey
Numark
Slappa
ProDJUser
Auralex
Behringer
Ultrasone
HHB
Sennheiser
Cloud
KenM
Panasonic
DTC
Optogate
VMB
SGM
Shure
Tascam
Powersoft
Rodec
Reloop DJ
Vestax
SE
Marantz
UDG
Fantek